journalist.|writer.|producer.|radio.|tv.

Els meus últims treballs

David Palacios, periodista multimèdia

He treballat en diversos mitjans de comunicació a Espanya i a l’estranger i he passat per les redaccions de la Cadena SER, l'Agència EFE i La Vanguardia. També he tingut l’oportunitat de treballar en el gabinet de premsa del Parlament Europeu a Brussel·les. Col·laboro com a periodista de viatges freelance per diversos mitjans de comunicació i publicacions de companyies aèries. M’interessa l’actualitat internacional, la política, m’apassiona llegir i, sobretot, viatjar.

David Palacios
David Palacios
David Palacios

Aquí pots trobar una mostra dels meus últims treballs realitzats en mitjans de comunicació.

He desenvolupat la meva experiència professional en mitjans com a periodista multimèdia, així com corresponsal a l’estranger i enviat especial per a cobrir esdeveniments informatius internacionals.

LA VANGUARDIA

Redacció de reportatges d’economia, societat i internacional. Gravació i edició de vídeos multimèdia per LaVanguardia.com. Col•laborador del suplement setmanal “Quién”.

FAN NEWS CLUB

Editor d’economia i internacional. Redacció de continguts en espanyol, castellà, anglès i francès.

EU PARLIAMENT

Press officer. Redacción de comunicados y notas de prensa en español, inglés y francés. Seguimiento informativo del comité de Energía y Transporte (ITRE).

Agència EFE

Press officer. Redacció de comunicats i notes de premsa en espanyol, anglès i francès. Seguiment informatiu del comitè d’Energia i Transport (ITRE).

CCYC

Periodista de salut. Redacció d’articles en castellà i francès per a portals informatius.

Cadena SER

Redactor d’informatius. Locució de notícies i cobertura d’esdeveniments i rodes de premsa pels programes "Hoy por hoy", "Hora 14" i "Hora 25".

¿Estàs interessat en els meus serveis? Contacta'm

Posa’t en contacte amb mi

Telèfon: +34 618 016 298
E-mail: david@davidpalacios.eu